Festa Major

 

 

Del dijous 5 al diumenge 8 de setembre, les línies A3, A21 i A40 donaran servei de bus nocturn per apropar els lliçanencs i lliçanenques als escenaris de la Festa Major. A més, la línia A21 es complemantarà amb un servei de Taxi Bus (STB) gratuït que arribarà als barris de Can Rovira Vell, Can Rovira Nou i Can Roure

Horaris del servei de Bus nocturn

NOU! Servei de Taxi Bus

 

 

 

 

 

 

Del 4 al 8 de setembre, ambdós inclosos, les persones que comentin la publicació del concurs a Instagram etiquetant amb qui gaudiran de la Festa Major tindran la possibilitat de guanyar una capsa regal Fent País amb multitud de propostes de lleure (escapades, aventura, gastronomia, etc.) Consulta les bases del concurs!

Bases del Concurs d'Instagram 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Els dies de Festa Major podràs seguir tota la programació a les xarxes amb l’etiqueta #Lliçàdefesta. D’altra banda, si ens voleu mostrar com viviu la Festa Major, no oblideu posar aquesta mateixa etiqueta a les vostres publicacions, entre tots fem xarxa!

Facebook 3      Twitter      Youtube      Instagram             

 

 

 

La Festa Major d’enguany tornarà a comptar amb un Punt lila a la zona del Pinar en horari de 23h a 04h. Serà un espai d’informació i sensibilització a tota la població, també es facilitarà assessorament i/o acompanyament a qualsevol persona que visualitzi o pateixi una agressió masclista i/o LGTBIfòbica.

Informació del Punt lila de la Festa Major

 

 

 

 

 

 

Utilitzant aquesta imatge acompanyada de l'etiqueta #Lliçàdefesta, l’Ajuntament comunicarà els canvis d’última hora que es puguin produir a través de les xarxes socials municipals: Instagram, Facebook i Twitter.

Facebook 3      Twitter      Instagram

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 02-09-2019 15:00